Feitelijke Vereniging

Een feitelijke vereniging heeft er ongetwijfeld ook mee te maken: subsidies blijken vaak ontoereikend en staan nu meer dan ooit onder druk. Dat betekent dat er een beroep moet worden gedaan op de inventiviteit van het bestuur van de feitelijke vereniging. Er moet op zoek gegaan worden naar andere manieren van fondsenwerving door de feitelijke vereniging. In uw zoektocht naar fondsen en manieren om deze te werven zijn er veel alternatieven beschikbaar. Maar er zijn maar weinig acties die u kunt zetten die een dergelijk lage inspanning vereisen en zo snel en makkelijk zijn om uit te voeren. En die bovendien een heel hoog rendement geven. Maar liefst 80% van uw opbrengst gaat netto rechtstreeks naar de de kas van de feitelijke vereniging.

Fondswerving voor de feitelijke vereniging

De feitelijke vereniging kan op een eenvoudige manier fondsen ophalen door de inzet van (s)teun fondsenwerving. Vrijwilligers en andere deelnemers van de feitelijke vereniging gaan dan met (s)teunboekjes op pad en benaderen potentiële donateurs met (s)teunboekje. Elk (s)teunboekje levert €50,- aan opbrengsten op. Een welkome aanvulling en bijdrage voor de feitelijke vereniging. Met de inzet van bijv. 100 vrijwilligers kan een (s)teunactie al gauw netto €4000,- opleveren. En een gemiddelde (s)teunactie heeft u in een paar weken afgerond. En met uw eigen persoonlijke (s)teunboekjes:


 

Geld voor de feitelijke vereniging: reken mij het voor.

Elk (s)teunboekje bevat 25 afbeeldingen van Teun, het roze spaarvarkentje en symbool van (s)teun fondswerving. Op elke afbeelding zit een kraslaag. Onder elke kraslaag zitten bedragen tussen de €0,50 en €3,00. Dit kan dus ook €1,00, €1,50, €2,00 enz. zijn. Collectanten van de feitelijke vereniging gaan met de boekjes op pad en vragen mensen of ze een Teuntje (het spaarvarkentje) willen wassen (dwz. krassen); immers: samen zullen wij dat varkentje wel even wassen! Een vol gekrast boek brengt in totaal €50 op. Gebruik onze handige calculator en bereken zelf uw opbrengst voor uw feitelijke vereniging.

1 - 2 - 3 ... zo makkelijk is (s)teun:Klik hier of op de afbeelding voor een vergroting


Klik hier voor meer uitleg

Contact

Geïnteresseerd hoe (s)teun uw feitelijke vereniging kan ondersteunen? Vraag dan snel het gratis en vrijblijvend informatiepakket aan door hier te klikken.

Bereken uw opbrengst

Ja, ik wil fondsen werven!
Voorbeeld boekje Voetbal00.jpg
Voorbeeld boekje School00.jpg
Voorbeeld boekje Basic00.jpg
Voorbeeld boekje Stichting00.jpg
Voorbeeld boekje Koor00.jpg
Voorbeeld boekje Basic00.jpg
Voorbeeld boekje Kerk00.jpg
Voorbeeld boekje Scouting00.jpg

Gratis infopakket!

Vraag een informatiepakket aan.
Inclusief voorbeeld (s)teunboekje.

Ja, stuur mij een gratis infopakket!

Wat anderen vinden

"Onze (s)teunactie is voor 100% geslaagd. Alle 125 boekjes zijn vlot verkocht.Fantastisch !!"
A.Aarts. Atletiek en Trimvereniging te Raamsdonksveer
"Ik vindt het een superactie!! Brengt veel geld op en dat hebben we nodig! Mijn cijfer voor deze actie is een 9!"
Margo G. Schellingerhout. Voorzitter PR-commissie Interkerkelijk koor te Bodegraven
"De steunactie van ons gaat geweldig! De meeste jongens vinden het leuk om te doen en sommigen waren in een middag klaar."
T. Hermie. Voetbalvereniging te De Bilt
"De actie (s)teun is ons zeer goed bevallen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en jullie fantastische service! Ga zo door!"
D. Egbertsen. Landelijke Stichting op het gebied van onderwijs
"Zeer tevreden over de samenwerking. Gemakkelijk aan te vragen en zeer goed bevonden door onze spelers. Ik ga dit in de toekomst zeker nog hanteren voor onze activiteiten. "
Filip Van Der Meiren - Vlaamse Baseball en Softball Liga