Scouts

Fondswerving voor Scouts

Voor scouts is (s)teun een uitkomst. Met (s)teunboekjes in de hand halen zij snel en makkelijk veel geld op voor hun scouting groep of organisatie. En zo leveren zij een waardevolle bijdrage aan de activiteiten van hun scouting groep.

Hoe werkt het dan?

Makkelijker kan niet! Scouts hoeven geen producten te verkopen of zelf ingewikkelde activiteiten te organiseren. Scouts dragen gewoon hun (s)teunboekje bij zich en benaderen familie, vrienden, kennissen, buren met de vraag of ze een spaarvarkentje willen wassen (krassen) uit het (s)teunboekje. En dat levert veel geld op! Als alle 25 spaarvarkens gewassen zijn levert dat de scouts €50,- per boekje op. Samen zullen we dat varkentje wel even wassen! En als dank ontvangt de donateur 8 voordeelcoupons! Dat is fundraising op een snelle, leuke en makkelijke manier! Geen bedel partij want u geeft iets terug aan de mensen die een donatie hebben gedaan.
Makkelijk fondsen werven voor en door scouts
Stel dat een scouting groep zo’n 100 leden heeft . Dan kunnen er 80 boekjes besteld worden en daarbij ontvangt de organisatie nog eens 20 stuks gratis. Want voor iedere 4 bokjes die u bestelt ontvangt u de vijfde gratis. Als 100 scouts nu elk slechts één boekje vol laten krassen kom je al op een opbrengst van €5000, - (100 scouts  x 1 boekje x €50,- = €5000,). De 20 gratis boekjes leveren uiteindelijk ook nog eens €1000, - op, netto! Zo zijn de kosten van de bestelde boekjes gedekt en hebben de scouts maar liefst €4000,- verdiend!

1 - 2 - 3 ... zo makkelijk is (s)teun:Klik hier of op de afbeelding voor een vergroting


Klik hier voor meer uitleg

Eigen boekjes

De boekjes worden ook met de persoonlijke gegevens van de scouting groep bedrukt. Makkelijk om te kunnen laten zien aan potentiële donateurs waar u van bent en waarvoor u collecteert! Zie hier een voorbeeld:


Gratis infopakket

Interesse? Vraag dan een gratis infopakket aan door hier te klikken. Deze wordt kosteloos toegestuurd en leer hoe scouts snel en makkelijk geld kunnen inzamelen voor hun doelen en activiteiten. 

Bereken uw opbrengst

Ja, ik wil fondsen werven!
Voorbeeld boekje Scouting00.jpg
Voorbeeld boekje Koor00.jpg
Voorbeeld boekje Basic00.jpg
Voorbeeld boekje School00.jpg
Voorbeeld boekje Stichting00.jpg
Voorbeeld boekje Basic00.jpg
Voorbeeld boekje Voetbal00.jpg
Voorbeeld boekje Kerk00.jpg

Gratis infopakket!

Vraag een informatiepakket aan.
Inclusief voorbeeld (s)teunboekje.

Ja, stuur mij een gratis infopakket!

Wat anderen vinden

"Onze (s)teunactie is voor 100% geslaagd. Alle 125 boekjes zijn vlot verkocht.Fantastisch !!"
A.Aarts. Atletiek en Trimvereniging te Raamsdonksveer
"Ik vindt het een superactie!! Brengt veel geld op en dat hebben we nodig! Mijn cijfer voor deze actie is een 9!"
Margo G. Schellingerhout. Voorzitter PR-commissie Interkerkelijk koor te Bodegraven
"De steunactie van ons gaat geweldig! De meeste jongens vinden het leuk om te doen en sommigen waren in een middag klaar."
T. Hermie. Voetbalvereniging te De Bilt
"De actie (s)teun is ons zeer goed bevallen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en jullie fantastische service! Ga zo door!"
D. Egbertsen. Landelijke Stichting op het gebied van onderwijs
"Zeer tevreden over de samenwerking. Gemakkelijk aan te vragen en zeer goed bevonden door onze spelers. Ik ga dit in de toekomst zeker nog hanteren voor onze activiteiten. "
Filip Van Der Meiren - Vlaamse Baseball en Softball Liga